pondělí 1. října 2012

Varování

Vstoupili jste na stránku s povídkami, ve kterých se v hlavní roli objevuje Severus Snape. Autorka začala psát s úmyslem zakročit proti rozmáhajícímu se prznění své oblíbené postavy. Nenechte se mýlit Alanem Rickmanem v pozadí stránky. V těchto povídkách S. S. není a nebude (pokud nedostanu těžkým předmětem po hlavě) žádný princ s antickým nosem, ze kterého všechny přítomné i nepřítomné Mary Sue slintají, ani muž, který jedním mávnutím svých hedvábných vlasů posílá do kolen celé bradavické osazenstvo. A rozhodně nečekejte žádné nebelvírské pseudoromantické výlevy.*


Pro ty z vás, kteří nepochopili: Severus Snape je mastnovlasý nosatý bastard se žlutými zuby, který nepadá na prdel z každé coury. Možná někoho z vás zklamu, ale určitě Potterovi nenosí růže, a už vůbec ne z důvodu, aby si s nimi přejížděl po "rtech k zulíbání". Během lusknutí prstů se nemění na zamilovaného pablba, který pěje vyznání lásky po cimbuřích, ani na fanouška č. 1 toho Potterovic spratka. Pochopili?

Pokud se vám bude zdát, že se některý z uveřejněných rejpů trefuje do vaší úplně nejvíc oblíbené povídky (nebo přímo do vaší povídky), uklidněte se. Vemte si Prozac, zapijte douškem vody a bez hysterických scén v komentářích opusťte tyto stránky. Případně napište komentář (nebo ještě lépe, nějakou dobrou povídku;).

*Doporučuji přečíst si Utrpení mladého Werthera. Nebo zkuste Proměnu od Kafky, tam můžete soucítit s hlavním hrdinou až až;)

Žádné komentáře:

Okomentovat